ik zoek werk: LoginRegistreren
NL
NL

De Q Family breidt uit in Nederland

De Nederlandse uitzendorganisatie Active Personeelsdiensten uit Venray, gespecialiseerd in detachering, werving & selectie en uitzenden, sluit zich aan bij Q Jobs, de HR-groep van Tessy Damen en Paul Kerkhofs. CEO Sem Franssen is trots op de eerste Q overname in de uitzendsector. 

“In België hebben we met Q Jobs de voorbije 15 jaren organisch een landelijke dekking uitgebouwd en zijn we ondertussen met 25 kantoren in elke Vlaamse en Waalse provincie actief, met uitzondering van provincie Luxemburg.
In de moeilijke arbeidsmarkt merken dat we door een continue focus op kwaliteit er toch nog in slagen het verschil te maken voor onze kandidaten en klanten. In 2018 zijn we gestart met activiteiten in Nederland via Q Work en zijn we ondertussen actief in Zuid-Nederland met een hoofdkantoor in Waalwijk en flexoffices in Gorinchem, Dongen, Weert en Susteren.
We merken echter ook in Nederland het belang van een grotere spreiding met oog voor lokale verankering. Een sterk lokaal verankerde speler als Active past perfect in dat plaatje.” 

Zaakvoerder en eigenaar van Active Jos Bexkens kan dat enkel beamen.
“We voelden zelf de nood aan schaalvergroting en waren daarom op zoek naar een partner met synergiemogelijkheden. Deze hebben we met Q Jobs en Q Work gevonden. Een extra troef was de aanwezigheid van de familiale waarden bij Q, die we ook bij Active hoog in het vaandel dragen. Het contact zat meteen goed.
Ik blijf zelf nog een tijdje aan boord om de overgang in goede banen te leiden en Active verder mee te laten groeien onder de vleugels van de grotere familiale Q-groep.”

Duitsland

Q Jobs opende in 2020, net voor de Coronacrisis, zijn eerste kantoor in Duitsland.
“Geen evidente periode voor de uitbouw van een nieuwe kernmarkt, maar we hebben ondanks de hobbelige start ten gevolge van Corona, wel het potentieel gemerkt van de Duitse markt. Het feit dat Active Personeelsdiensten vanuit Venray aan de Duits-Nederlandse grens ook actief is in het Duitse werkgebied creëert ook synergiemogelijkheden met de Duitse Q Jobs-zus”. 

 

Het juiste talent op de juiste plaats

Talent rendeert dubbel als het goed wordt ingezet. Bij Q Jobs hebben we het volledige scala diensten in huis om die ambitie hard te maken: van Staffing over alle denkbare HR Services tot Safety & Preventie. Want voor een vruchtbare samenwerking en het beste resultaat is het essentieel dat werkgever én werknemer zich goed voelen in hun relatie.
 

Een Qultuur van Qualiteit 

In 2003 werd Q Jobs opgericht als uitzend- en selectiekantoor, met als specialisatie de bouwsector. Tessy Damen, de oprichtster, stelde vast dat bedrijven nood hadden aan een HR-specialist voor het rekruteren van personeel met een technische achtergrond. Inmiddels doen we zoveel meer dan dat! We zijn sinds de oprichting stevig blijven groeien, en hebben ons verder gespecialiseerd in industrie, office, bouw, technische en logistieke profielen.
 
Qualiteit, zowel voor de werknemer als voor de werkgever, is dé pijler waarop Q Jobs op bouwt. We streven in elk contact een langdurige, duurzame relatie na. We doen dit door niet alleen naar kennis te kijken, maar ook naar ambitie en motivatie. Zo zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats terecht komen.
 
Q Jobs zorgt voor meerwaarde in elke fase van het HR-proces. We helpen bedrijven niet alleen om de juiste mensen te vinden maar zorgen er ook voor dat zij kunnen groeien in hun job.