ik zoek werk: LoginRegistreren
NL
NL

Q Work Nieuws

8 tips voor productiviteit

Productief zijn betekent slimmer werken en beter met je tijd omgaan. Met deze 8 tips van Q work voel jij je gelukkiger én productiever op het werk! Bekijk de tips.

Hulp bij solliciteren

Het is zover: Je mag op sollicitatiegesprek bij een potentiële werkgever. Maar hoe verloopt zo’n gesprek nu precies? Solliciteren kan heel wat stress en spanning met zich meebrengen, want je wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten. Geen zorgen! Wij helpen je op weg met de nodige tips en tricks, zodat jouw sollicitatie van een leien dakje loopt.

Pimp je CV

Hoe zorg je ervoor dat jouw CV opvalt zonder dat je daar een creatieveling voor moet zijn? Q Work to the rescue! Een paar goede tips zodat jij een kwalitatief, persoonlijk en origineel CV kan doorsturen naar je potentiële werkgever.

5 tips tegen stress

Het is niet gezond om langdurig onder stress te staan, en dus is het tijd om hier iets aan te doen. Wij helpen je alvast verder met deze tips!

10 vragen bij een sollicitatiegesprek

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Bereid je dan zeker goed voor! Je weet natuurlijk nooit wat je toekomstige werkgever je zal vragen, maar dit zijn wel de veelgestelde vragen waarmee je aan de slag kunt.

Q HR Group breidt uit naar Duitsland

Q HR Group heeft onlangs in Duitsland het eerste kantoor geopend.