ik zoek werk: LoginRegistreren
NL
NL

Wie zijn we?

MISSIE

Een persoonlijke aanpak en een duurzame relatie staan bij ons centraal. 

Onze gespecialiseerde recruiters zorgen ervoor dat talent op de juiste plaats terecht komt en doen dit vanuit een hecht teamverband. Ze doen dit met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, waarbij kwaliteit centraal staat. 

Visie

We leven allemaal langer. En dat is goed nieuws. Langer leven betekent ook langer werken. Langer werken betekent ook anders werken. Q Work wil sollicitanten levenslang begeleiden met een gepaste baan in hun levensfase. Werken om te leven… omdat elke levensfase anders is.

 

Wie zijn wij?

SANNE MOL - INTERCEDENT

"Waarom ik altijd met veel plezier werk bij Q Work? Zonder ervaring ben ik
begonnen aan deze baan en heb ik mezelf sterk kunnen ontwikkelen. Bij Q Work krijg je de mogelijkheid om in je eigen kracht te werken en jezelf te ontwikkelen naar een hoger level. Door trainingen in begeleiding heb ik mezelf in een korte periode kunnen ontwikkelen tot de professional die ik nu ben: van het recruiten naar sales om Q Work te laten groeien. Je werkt in een hecht en gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Mijn doel is leuke bedrijven en banen zoeken, waar onze uitzendkrachten met tevredenheid kunnen werken. Bij Q Work krijg je gezellige collega's, doorgroeimogelijkheden, vrijheid en verantwoordelijkheid!"

 

Q Contractors

Download hier het document "Verklaring van registratie"